UNAPRED NAPRAVLJENE KOMBINACIJE – DA ILI NE?

Fantastična stvar kod terapije cvetnim esencijama jeste upravo ta da svako od nas u datom trenutku dobija svoju ličnu kombinaciju.

Često se desi da klijenti pitaju – a mogu li ovo… pročitao sam, video sam… čuo sam od prijatelja da je njemu ta kombinacija pomogla. I nisu oni krivi, oni samo vide da neko to i tako radi. No… naše je da objasnimo.

Pitam ih – recimo – vaš prijatelj ima nesanicu. Da li znate zbog čega ne može da spava? Da li se budi u toku noći? Da li je premoren? Ili brine zbog nečega? Ili je pun entuzijazma pa od planova nikako da utone u san? Ili preko dana skriva svoje probleme, pa ga to, noću kad ostane sam, sve dočeka? Da li ipak uspe da zaspi da se probudi u određeni sat? Ili se, ipak, i pored sna budi umoran?

Da li iste te simptome, kao vaš prijatelj imate i vi? Kažu, nemam… ili samo delimično.

Da da li biste hteli da vam napravim kombinaciju koja će biti samo delimično za vas – jer ste negde pročitali, videli, čuli?

Svako od nas je priča za sebe, pa i kombinacije esencija su pojedinačne. Razgovarajte sa svojim terapeutom, recite mu koje su vaše blokade – i dobićete vaš lični buket cvetnih esencija.

Ako ste vi jednistveni, ne pristajte da budete unapred prepisan niz simtoma. Cvetne esencije su tu da vam pomognu da pogurate svoje blokade, da ih otklonite, očistite um i dušu, olakšate sebi. Budite dobri prema sebi!

I, da jedina unapred napravljena kombinacija jeste Rescue Remedy. O njemu više možete pročitati na: https://wp.me/p7KIRV-4e

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d bloggers like this: